The Garnet Cafe & Lounge

Liste RESTORAN & CAFE
Lokasyon İstanbul
Galeri

HAKKINDA

Kapısından girdiğiniz ilk anda kendinizi evinizde hissedeceğiniz, dostlarınızla buluşup lezzetin ve sohbetin keyfini dilediğinizce sürdürebileceğiniz “sıcak” bir mekan yaratmak amacıyla açtığımız The Garnet, aynı yerde bulunmasına alışık olmadığınız çok sayıda leziz ve doyurucu menü çeşidiyle başınızı döndürecek!

İşyerimiz tasarlanırken sizlerin eğlenmeniz, dinlenmeniz ve rahatınız için her türlü konfor düşünüldü. Doğallıkla Modernizenin, sakinlikle biraradalığın aynı anda yaşandığı bir ortam oluşturduk. İşyerimizde her türlü hijyen kuralına uyularak özel seçilmiş taze gıdalarla hazırlanmış özel menümüzle damak tadınıza uygun yiyecek ve içeceklerimizle memnuniyetinizi sağlamayı amaçlıyoruz. Mutfağımızda;Kahvaltı, çorba çeşitleri, sandviç, makarna, pizzalar, salatalar, ana yemekler, geleneksel Türk mutfağı, ızgaralar, tavuklar, balık çeşitleri, tatlı çeşitleri ve içeceklerimiz mevcuttur. Lezzeti, konforu, kaliteyi, eğlenmeyi ve dinlenmeyi arzuluyorsanız, adresiniz The Garnet olmalıdır.

 

The Garnet, restaurant işletmesi alanında gerekli tecrübe ve deneyim kazanmış ekibi ile sizlere en kaliteli ürünleri en iyi servis anlayışı ile en doğru fiyatlara sunmayı kendine amaç edinmiş olup bu doğrultuda her geçen gün kendini geliştirip sizlerinde önerilerini değerlendirerek yoluna devam edecektir. Sizlere eşsiz manzaralı sağlıklı, kaliteli, doğru fiyatlı ve dolayısıyla huzur dolu butik bir mekân hazırladığımızı düşünüyor ve sizleri en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz. Her gün kahvaltı ile servisimiz 09:00’ de başlamaktadır.

Çalışma Saatleri
  • Hafta-İçi 09:00–01:00
  • Cumartesi 09:00–01:00
  • Pazar 09:00–01:00
  • Resmi Tatil
×